De praktijk

Voorstellen:

Mijn naam is Celia Vreke-Kamerbeek, eigenaresse van ‘De Briljant – Praktijk voor ouder & kind’. Ik ben getrouwd, moeder van twee zoontjes en ben woonachtig in Zaltbommel.

In 2009 heb ik de HBO opleiding Pedagogiek afgerond, waarna ik verder heb gestudeerd en in 2014 mijn diploma Orthopedagogiek heb behaald. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Koninklijke Kentalis als behandelcoördinator.

Collega’s beschrijven mij als een duizendpoot. Zelf vind ik het prettig om ordelijk te werken en ben ik ondernemend. Een nieuw initiatief ga ik niet uit de weg, juist op een respectvolle manier ondernemend zijn past bij mij. Gedisciplineerd zijn, maar aan de andere kant ook juist, indien de situatie daar om vraagt, eens van het lijntje af stappen, zijn dingen die ik graag uit wil dragen. In mijn cursussen en workshops vind ik vertrouwen, ontspanning en veiligheid een belangrijke basis.

Mijn eerste ervaring met babymassage was een cursus die ik zelf met mijn zoontje heb gevolgd. Ik kwam er toen achter hoe leuk het is om als moeder deze massage aan je kind te kunnen geven. Mijn zoontje ontspande goed tijdens de massage en leek er echt van te genieten. Toch had ik het idee dat er meer uit een massage gehaald kon worden, vandaar dat ik mij verdiept heb in de verschillende mogelijkheden.

Zo kwam ik bij de opleiding tot docent babymassage. Ik heb gekozen voor een geregistreerde opleiding waarbij je ingeschreven kunt worden in het Register Gecertificeerde Docenten Babymassage (RGDB). Dit omdat ik sta voor kwaliteit en die ook wil kunnen bieden.

Daarnaast heb ik de opleiding gevolgd tot docent baby-yoga/spelmassage. Voor de iets oudere baby’s is dit een prettig moment om samen met ouders te beleven. Hierin staan plezier en ontspanning centraal met kleine oefeningen. Ik vond dit een leuke aanvulling op de babymassage.

De naam van mijn praktijk; ‘De Briljant – Praktijk voor ouder & kind’, is ontstaan vanuit het idee dat een briljant een diamant is die volgens een bepaald slijpsel geslepen is. Hierdoor wordt de lichtreflectie verhoogd en het licht als een flonkerende kleurenschifting weergegeven. De koppeling naar een ouder en kind is dan snel gemaakt. Wanneer je de briljant vanuit verschillende invalshoeken bekijkt zie je steeds een andere licht flonkering, dat is ook zo bij kinderen. Ieder kind is uniek en briljant.

Graag ontmoet ik jullie in mijn praktijk!

Cursusdata

Mocht je interesse hebben in een cursus babymassage of spelmassage, neem dan even contact op. Er kan dan samen worden gekeken naar de mogelijkheden met inachtneming van de huidige Corona maatregelen.

Contact

De Briljant
Praktijk voor ouder & kind

0418-519314
06-28461117
info@debriljant.nl

Cursuslocatie De Briljant
Praktijk voor ouder & kind
Burgemeester van Randwijckstraat 90A
5328 AV  Rossum

Cursuslocatie Verloskundigenpraktijk
De BetuweWaard
Steenweg 54
4181 AM  Waardenburg

Cursuslocatie Natus Kraamzorg
Waaldijk 67
5327 AB  Hurwenen